Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπακώστα: Ο Μητσοτάκης επιλέγει να επιτεθεί στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

Παπακώστα: Ο Μητσοτάκης επιλέγει να επιτεθεί στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, με αφορμή δηλώσεις του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στο κόμμα της Πειραιώς και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Την ώρα που επιχειρείται η -απαραίτητη για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής- αναδιανομή του πλούτου προς τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πιο επίσημο τρόπο, διά του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του, επιλέγει να τους επιτεθεί, επαναφέροντας ζητήματα απολύσεων και ανατροπής του κατοχυρωμένου «1 προς 1».

»Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει μετά και τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του, να απαντήσει δημόσια προς τον Ελληνικό λαό, διότι υπήρξε αποκαλυπτικός ο Κυρανάκης του κρυφού τους Προγράμματος σε βάρος των πολιτών».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα την Τετάρτη, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Κώστας Κυρανάκης είπε ότι «δεν θα ανανεωθούν οι παράνομες συμβάσεις των συμβασιούχων και θα ισχύσει αναλογία 5 προς 1», αλλά και ότι η ΝΔ θα φτιάξει «προγράμματα μετεκπαίδευσης για να μπορέσουν να είναι χρήσιμοι στην υπηρεσία του πολίτη» οι περίπου 200.000 διοικητικοί δημόσιοι υπάλληλοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...