ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ελληνικό Προξενείο Ερμπίλ, Ευθύμιος Κωστόπουλος, Ιράκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Νετσιρβάν Μπαρζανί, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του ιρακινού Κουρδιστάν, Νετσιρβάν Μπαρζανί, δέχθηκε την Κυριακή στην Ερμπίλ τον πρώτο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην αυτόνομη κουρδική επικράτεια, Ευθύμιο Κωστόπουλο.
Ο Κούρδος πρωθυπουργός, στη συνάντησή του με τον Έλληνα διπλωμάτη, εξέφρασε την επιθυμία ελληνικές επιχειρήσεις να επισκεφθούν το ιρακινό Κουρδιστάν και να επενδύσουν στη χώρα του.
Η απόφαση της Ελλάδας να ανοίξει Γενικό Προξενείο στο ιρακινό Κουρδιστάν οφείλεται στον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος την είχε προαναγγείλει εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Σύμφωνα με το κουρδικό πρωθυπουργικό γραφείο, ο κ. Κωστόπουλος εξέφρασε τη θέληση της Ελλάδας για την περαιτέρω ανάπτυξη διπλωματικών, οικονομικών και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ Αθήνας και Ερμπίλ.
Ο κ. Μπαρζανί από την πλευρά του διαβεβαίωσε την ελληνική διπλωματική αποστολή ότι θα παρέχει κάθε βοήθεια και διευκολύνσεις για την εδραίωση στενότερων σχέσεων.
























































