ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιακουμάτος: Θα ήθελα τον Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Γιακουμάτος: Θα ήθελα τον Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίγες ώρες μετά το όχι του Σαμαρά στην Ντόρα Μπακογιάννη για την θέση του Επιτρόπου στις Βρυξέλλες και λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα από το Μαξίμου ότι για την θέση αυτή επελέγη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος βγήκε σήμερα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρότεινε τον υπουργό Άμυνας για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Εγώ θα ήθελα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο σε κάτι άλλο πιο σημαντικό, το έχω πει και παλαιότερα και δεν το ανακαλώ, τον ήθελα για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αλλά αυτή είναι επιλογή του Σαμαρά και του Αβραμόπουλου. Ότι τον φωτίσει ο Θεός. Εγώ λέω τι ήθελα» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων

Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» – Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία

Σαμαράς κατά Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη για το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Κοιμισμένοι, κολυμπάμε στα δήθεν ήρεμα νερά»

Αντώνης Σαμαράς: Για την ακρίβεια φταίει η πολιτική του Μητσοτάκη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...