ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βάλντις Ντομπρόβσκις, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Νόμος Κατσέλη,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη ότι παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί από την περασμένη εβδομάδα σε ό,τι αφορά το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.
«Έχουμε ήδη δημοσιεύσει την προηγούμενη εβδομάδα την έκθεση προόδου η οποία δείχνει πως οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα είναι σε γενικές γραμμές εντός τροχιάς» δήλωσε ο Β. Ντομπρόφσκις, πρσθέτοντας ότι το βασικό ανοιχτό ζήτημα είναι η νομοθεσία για την προστασία της πρώτης κατοικίας, δηλαδή το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη.
«Από την προηγούμενη εβδομάδα και σε αυτό το σημείο έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής.
Στην πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα αναφέρθηκε και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς προσερχόμενος στη σημερινή συνεδρίαση.
«Υπάρχει μεγάλη πρόοδος. Θα δούμε αργότερα πού ακριβώς βρισκόμαστε», είπε.
























































