ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όταν η πολιτική στην Ελλάδα αλλά και η τύχη της χώρας γίνεται επικοινωνιακό παιχνίδι και όχι ζήτημα ουσίας αυτά γίνονται.
Λίγο πριν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων η Κομισιόν έβγαλε μια διευκρινιστική δήλωση λέγοντας ότι τελικά στο Παρίσι θα γίνει κάποια… προπαρασκευαστική συνάντηση, μεταξύ των ελληνικών αρχών και των επικεφαλής των αποστολών για την Ελλάδα στην Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.
Αλλά η Τρόικα θα έρθει στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για να αξιολογήσει.
Η διευκρινιστική δήλωση όπως καταλαβαίνετε είναι για να μην αδειάσει εντελώς την ελληνική κυβέρνηση.
Να μην φανεί ότι λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό.
Αφού πρώτη πρώτη είχε βγει η Σοφία Βούλτεψη, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης παρακαλώ, να πει ότι το γεγονός ότι η Τρόικα δεν θα έρθει στην Αθήνα πέρα από το γεγονός ότι ήταν αίτημα του πρωθυπουργού, έδειχνε ότι μας έχουν εμπιστοσύνη.
Ο Αντουάν Κολομπανί όμως το μεσημέρι άδειασε τελείως την κυβέρνηση ότι δεν ξέρει τίποτα για το Παρίσι και ότι η Τρόικα θα έρθει στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο.
Όλα αυτά έγιναν γιατί από το Μαξίμου πήραν φωτιά τα τηλέφωνα προς Βερολίνο και Βρυξέλλες ότι ο Κολομπανί δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πτώση της κυβέρνησης.
Και έτσι βγήκε η μεσαία εκδοχή που αδειάζει την κυβέρνηση αλλά όχι εντελώς.
























































