ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο, θα συμμετάσχει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.
H συζήτηση των υπουργών Εξωτερικών θα περιστραφεί γύρω από τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις, ενώ έμφαση θα δοθεί στην αποτίμηση της κατάστασης στο Αφγανιστάν, στο πλαίσιο των σχετικών ειρηνευτικών συνομιλιών.
Θα συζητηθεί, επίσης, η Ανατολική Εταιρική Σχέση της Ε.Ε., εν όψει και της συναφούς ετήσιας υπουργικής Συνόδου που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες στις 13 Μαΐου, με αντικείμενο τα 10 χρόνια από την θέσπισή της.
Θα ακολουθήσει άτυπη συζήτηση σε γεύμα εργασίας, με θέμα την κατάσταση στη Βενεζουέλα και ειδικότερα τα αποτελέσματα των εργασιών της Διεθνούς Ομάδας Επαφής, για τη σύσταση της οποίας η Ελλάδα είχε πρωτοστατήσει.
























































