ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αιγαίο: Τα τουρκικά αποβατικά θα βυθιστούν στα λιμάνια τους (βίντεο)
Αρμενικά δικαστικά έγγραφα: Η Τουρκία μετέφερε 2.000 Σύρους τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για πολεμήσουν τους Αρμένιους
Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Τζιχαντιστές στη νότια Συρία καλούν σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ
Νετανιάχου: Μπορούμε να ανατρέψουμε το καθεστώς του Ιράν - «Λέω στους εχθρούς μας, μην μπλέκετε μαζί μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο, θα συμμετάσχει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.
H συζήτηση των υπουργών Εξωτερικών θα περιστραφεί γύρω από τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις, ενώ έμφαση θα δοθεί στην αποτίμηση της κατάστασης στο Αφγανιστάν, στο πλαίσιο των σχετικών ειρηνευτικών συνομιλιών.
Θα συζητηθεί, επίσης, η Ανατολική Εταιρική Σχέση της Ε.Ε., εν όψει και της συναφούς ετήσιας υπουργικής Συνόδου που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες στις 13 Μαΐου, με αντικείμενο τα 10 χρόνια από την θέσπισή της.
Θα ακολουθήσει άτυπη συζήτηση σε γεύμα εργασίας, με θέμα την κατάσταση στη Βενεζουέλα και ειδικότερα τα αποτελέσματα των εργασιών της Διεθνούς Ομάδας Επαφής, για τη σύσταση της οποίας η Ελλάδα είχε πρωτοστατήσει.
























































