ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται τριήμερη κακοκαιρία με χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μαζική επίθεση στο Ιράν - Σοβαρός κίνδυνος κλιμάκωσης
Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτεθούν εκ νέου στο Ιράν - «Μας περνούν για κορόιδα»
Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της
Ερντογάν: «Η ασφάλεια της Τουρκίας δεν ξεκινά από το Χατάι, αλλά από το Χαλέπι, τη Δαμασκό και τη Βηρυτό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αόρατος» άνθρωπος ο Κωνσταντίνος Φρουζής για πολλούς. Δεν τον είδαν ποτέ, δεν του μίλησαν. Σαν να μην υπήρχε.
Βεβαίως η δικογραφία λέει άλλα πράγματα, αλλά αυτά είναι θέματα που θα τα κρίνει η δικαιοσύνη.
Ωστόσο, αξίζει να θυμηθούμε, ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυριζόταν ότι η υπόθεση Novartis είναι σκευωρία και ότι δε γνώριζε τον κ. Φρουζή, μέχρι που αποκαλύφθηκαν οι στενές φιλικές σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα της Novartis, τις οποίες και απέκρυπτε επιμελώς.
Όταν έσκασε η υπόθεση, ο κ. Μητσοτάκης ξέχασε να παραδεχθεί αυτό που αποκαλύφθηκε αργότερα με τη δημοσιοποίηση των σχετικών email.
Ότι ο Κ. Φρουζής στήριξε την εκστρατεία του για την εκλογή του στην αρχηγία της ΝΔ τόσο απροκάλυπτα, ώστε να παραθέτει πολυτελή δείπνα στο σπίτι του, με τη συμμετοχή πολλών στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων και, βέβαια, του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.
Ταυτόχρονα η σχέση τους ήταν αμοιβαία επωφελής. Ο κ. Φρουζής από τη μια παρέθετε δείπνα στήριξης του κ. Μητσοτάκη, και από την άλλη του έστελνε το βιογραφικό του, και σειρά υμνητικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπό του, προφανώς για να προωθήσει ο αρχηγός της ΝΔ την επαγγελματική του καριέρα.
























































