ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: «Μπροστινός» του Μαρινάκη ο κ. Μητσοτάκης

Μαξίμου: «Μπροστινός» του Μαρινάκη ο κ. Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, αμέσως μετά την εμφάνιση του διωκόμενου και για εμπορία ναρκωτικών, Βαγγέλη Μαρινάκη, έσπευσε μέσα σε λίγα λεπτά να υιοθετήσει τα ψευδή και λασπώδη επιχειρήματά του», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

«Δεν προξενεί καμία εντύπωση. Επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας, ότι ο κ. Μητσοτάκης, όπως ακριβώς και ο δήμαρχος του Πειραιά, είναι απλά μπροστινοί του πραγματικού αρχηγού της ΝΔ», καταλήγουν.

Πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας νωρίτερα ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για τις δηλώσεις Β. Μαρινάκη, ανέφεραν: «Το Μέγαρο Μαξίμου που κατηγορούσε συλλήβδην επιχειρηματίες και πολιτικούς αντιπάλους, αποδεικνύεται ότι μονίμως συνομιλεί εξυπηρετεί και διαπλέκεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η σιωπή των κ. Τσίπρα και Παππά απέναντι στις σημερινές καταγγελίες, απλά επιβεβαιώνει την ενοχή τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% – Εντός βουλής ο Κασιδιάρης

Τσίπρας: Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ρούμπιο: Περισσότερες ευκαιρίες για Ελλάδα και ΗΠΑ σε οικονομία, ενέργεια και εμπόριο

Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...