ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ιστορικό μέτρο, καθώς το ελληνικό κράτος για πρώτη φορά αναγνωρίζει τη σημασία της στήριξης των εφημερίδων, έκανε λόγο ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στο ραδιόφωνο.
Σχετικά με την ενίσχυση των έντυπων μέσων είπε ότι «είναι ένα ιστορικό μέτρο γιατί πρώτη φορά το επίσημο ελληνικό κράτος αναγνωρίζει τη σημασία του να στηριχθούν οι εφημερίδες.
«Πρόκειται για μια ιστορική ρύθμιση που λέει ένα πράγμα: ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να καταρτίζει προγράμματα για τη στήριξη των εφημερίδων.
»Δεν πρόκειται για επικοινωνιακή φωτοβολίδα» είπε προσθέτοντας:
«Ξεκινάμε σύντομα, περιμένω το ΦΕΚ για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε αρχικά με τις περιφερειακές εφημερίδες και αυτό γιατί ξεπεράσαμε τα εμπόδια με τις κρατικές ενισχύσεις.
»Μόλις βγει το ΦΕΚ θα έχουμε τα πρώτα μέτρα διάσωσης για τον περιφερειακό Τύπο».
Για τις πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες, όπως είπε, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο παραπάνω, όμως θα υπάρχει και εκεί μέτρο, μια ενίσχυση της τάξεως των 200.000 ευρώ, «Προϋπολογίζουμε ότι τα μέτρα θα είναι σε πλήρη εφαρμογή μέχρι τέλος Ιουλίου», κατέληξε.
























































