ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ψηφοφόρους έστειλε ο Ευάγγελος Αντώναρος με νέα ανάρτησή του στο Facebook.
«Εγώ επιμένω – κι ας ενοχλούνται κάποιοι: την ψήφο των Ελληνων αξίζουν οι δυνάμεις της μετριοπάθειας, της νηφαλιότητας και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.
»ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΝΙΣΜΟ» έγραψε φωτογραφίζοντας όσο περισσότερο γινόταν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι προτάσεις του οποίου για επταήμερη εργασία αλλά και η κυνική του ομολογία ότι δεν θα συνεχίσει να δίνει την 13η σύνταξη σε περίπτωση που εκλεγεί έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ακόμη και μέσα στην ΝΔ.
«Εγώ επιμένω – κι ας ενοχλούνται κ»ποιοι: την ψήφο των Ελλήνων αξίζουν οι δυνάμεις της μετριοπάθειας, της νηφαλιότητας και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.
»ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΝΙΣΜΟ»
»Επίσης: ας ψηφίσουν όλοι αγνοώντας τις δήθεν αξιόπιστες δημοσκοπήσεις και τις κυριακάτικες εφημερίδες (που κυκλοφόρησαν από τη Παρασκευή το βραδυ) και τους περισσότερους σχολιαστές τούς πού γράφουν απίθανες αρλούμπες και σχεδιάζουν συχνά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
»Οι πολίτες θα κάνουν ούτως η άλλως αυτό που κάνουν λίγο πολύ κάθε φορά στη κάλπη:
»Αποφασίζουν και με το μυαλό και με τη καρδιά. Όσοι στο παρελθόν προσπάθησαν να τους κάνουν πλύση εγκεφαλου τους βρήκαν αργότερα μπροστά τους».

























































