Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνικέ λαέ! Βρέθηκε ο Κικίλιας – Έκανε και δηλώσεις σήμερα – Εχθές ήταν νιόγαμπρος, δεν προλάβαινε

Ελληνικέ λαέ! Βρέθηκε ο Κικίλιας – Έκανε και δηλώσεις σήμερα – Εχθές ήταν νιόγαμπρος, δεν προλάβαινε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Βασίλης Κικίλιας, που όταν συνεδρίαζε το ΚΥΣΕΑ τελούσε τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού (βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους να ευχηθούμε επί της ευκαιρίας) κι αφού άφησε να περάσει ολόκληρη η Δευτέρα, μιας και ήταν η πρώτη ημέρα μετά την πρώτη νύχτα του γάμου, εμφανίστηκε την Τρίτη -δύο ημέρες μετά- να σχολιάσει τα ζητήματα με τις τουρκικές πειρατείες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Βεβαίως, προτεραιότητά του ήταν, του νιόγαμπρου Τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, που ζήτημα είναι εάν ξέρει πώς λειτουργεί ένα τυφέκιο του ελληνικού στρατού, να ασκήσει κριτική στον Ευάγγελο Αποστολάκη -ο Βασίλης Κικίλιας πάντα- λέγοντας ότι «τα εθνικά θέματα, η εξωτερική πολιτική και η άμυνα της χώρας δεν προσφέρονται για εσωτερική κατανάλωση ή για μικροπολιτική.

»Δεν συμφωνώ με δηλώσεις ανησυχίας εν είδει τηλεοπτικού σχολιασμού. Αυτός μπορεί να γίνεται από σχολιαστές, δημοσιογράφους, καθηγητές, αλλά όχι από πολιτικούς».

Προφανώς δεν έχει ιδέα τι είπε ο κ. Αποστολάκης, ο οποίος καθησύχασε τον ελληνικό λαό και τον διαβεβαίωσε για την ασφάλειά του.

Εκτός εάν…

Λέτε να αναφέρεται στη Ντόρα Μπακογιάννη και στον Κώστα Σημίτη, οι οποίοι πριν καμιά δεκαριά ημέρες σκόρπισαν τον πανικό ότι επίκειται θερμό επεισόδιο, «Ίμια 2», η δε Ντόρα ζητούσε -καλεσμένη στον Αυτιά- από τον Θεό να μας φυλάξει [δείτε εδώ] ο δε Σημίτης προέτρεψε την επόμενη ελληνική κυβέρνηση να σπεύσει άμεσα να συνθηκολογήσει με τους Τούρκους [διαβάστε εδώ];

Τι είπε για την Τουρκία

O νιόγαμπρος βρήκε επίσης να πει και μερικά λόγια για την Τουρκία, διότι όπως υποψιάζεστε θα του ανατεθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας του «πολεμιστή».

«Έχει παραβιάσει την κυπριακή ΑΟΖ και δείχνει με τις κινήσεις της ότι δε σέβεται το Δίκαιο της θάλασσας.

»Η Νέα Δημοκρατία ως Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει προτείνει συγκεκριμένα πράγματα, τα επανέλαβε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαϊκή ΑΟΖ, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ενέργειας πρέπει να κληθεί να πάρει θέση και να υπάρχει μια κοινή στάση όλων των χωρών της Ε.Ε., σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικές κυρώσεις που θα κάνουν την Τουρκία να ξανασκεφτεί τις πράξεις και τις κινήσεις της.

»Με νηφαλιότητα, ψυχραιμία, με εκτίμηση των γεγονότων, αλλά σε καμία περίπτωση με δραματοποίηση και βάζοντας στο εσωτερικό παιχνίδι και στην προεκλογική σκηνή τόσο σοβαρά εθνικά θέματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Ρωτάμε πάλι: Στη δραματοποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη αναφέρεται;

Υ.Γ.

Ο κύριος Κικίλιας μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό του και που και πότε υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία; Δεν το βρίσκουμε στην ιστοσελίδα του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...