ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Aλέξης Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Υπενθύμισε ότι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά

O Aλέξης Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Υπενθύμισε ότι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twiter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση σήμερα 23 χρόνων από τον θάνατό του, και έκανε και τη σύνδεση με την παρούσα πολιτική συγκυρία.

«Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου» αναφέρει στο πρώτο μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας και προσθέτει:

«Η Αριστερά είχε πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους μαζί του.

»Η ιστορία έχει ήδη αποτιμήσει τους λόγους.

»Η αλήθεια πάντως είναι ότι κατάφερε να συσπειρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου».

Στο δεύτερο μήνυμά του ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου, απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη, υπενθύμισε ότι ο λαός δεν μπορεί να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά και ότι η Ελλάδα ανήκει στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας.

»Στους μη προνομιούχους όπως έλεγε τότε, στους πολλούς, όπως θα λέγαμε σήμερα».

Το TRIBUNE συμπληρώνει: Ο Ανδρέας, συμπληρώνουμε με τη σειρά μας, έλεγε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Όποιος το λέει αυτό ηγείται και της δημοκρατικής παράταξης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ελλάδα έχει τον γηραιότερο στόλο οχημάτων στην ΕΕ

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Φαραντούρης για Τουρκία: Πρωτοφανές παράδοξο μία χώρα να χτυπά την πόρτα της ΕΕ και να μην αναγνωρίζει και να απειλεί κράτη-μέλη της

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι λαϊκισμός η λαϊκότητα» – Μας λένε «λαϊκιστές» αυτοί που «αυξάνουν τους μετακλητούς κατά 50% και τους μισθούς τους κατά 70%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...