Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις Γεωργιάδης «σόοου»: «Δεν θα πάω διακοπές»

Άδωνις Γεωργιάδης «σόοου»: «Δεν θα πάω διακοπές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το «σόου» του Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε από το πρωί, όταν έψελνε στην ορκωμοσία της κυβέρνησης. Ούτε στο Ιράν τέτοια κατάνυξη. Στη συνέχεια, παραλαμβάνοντας το υπουργείο του, δήλωσε ότι δεν θα πάει διακοπές τα επόμενα χρόνια. Ερώτηση: Δεν θα πάει ούτε για βουτιά στον «Αστέρα»; Ούτε σε μια πριβέ πισίνα; Πουθενά; Μπράβο Άδωνι, είσαι εργατικό αγόρι.

Μόνο που ξέχασε να μας πει, αυτό το εργατικό αγόρι, ότι και να ήθελε να πάει διακοπές δεν θα μπορούσε, μιας και η Βουλή σύμφωνα με τo Σύνταγμα πρέπει υποχρεωτικά να μείνει ανοιχτή πέντε μήνες μετά τις εκλογές. Οπότε, μην παριστάνει τον ήρωα, υποχρεούται από τον νόμο να μείνει και να δουλέψει.

Για να μην μας εμπαίζουν οι νεοδημοκράτες δουλευταράδες, η ολομέλεια της Βουλής λειτουργεί συνεχώς για ένα πεντάμηνο μετά τις εκλογές που αρχίζει η πρώτη τακτική Σύνοδος.

Το ορίζει το Σύνταγμα (άρθρο 64). Δεν το επιλέγει η κυβέρνηση, ούτε ο ακούραστος Άδωνις.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να ξαναπάει διακοπές τα επόμενα χρόνια, «έχω σκοπό να είμαι εδώ κάθε μέρα» τόνισε και πρόσθεσε πως η χώρα δεν έχει ούτε ένα λεπτό για χάσιμο, δεν ζητάμε περίοδο χάριτος, θέλουμε να κριθούμε αυστηρά για τα αποτελέσματα που θα φέρουμε.

Για αυτό και εμείς, ανταποκρινόμενοι στην έκκλησή του, για αυστηρή κριτική, του λέμε ότι εάν τολμήσει το επόμενο πεντάμηνο να πάει διακοπές παραβιάζει το Σύνταγμα και να αφήσει τα ηρωικά.

Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε λόγο για γρήγορη αντιστροφή του οικονομικού κλίματος, σημειώνοντας πως η ανάπτυξη δεν έρχεται ως δια μαγείας αλλά δημιουργείται.

Αυτό θα το πετύχει, προφανώς, με τη μεγάλη του εμπειρία ως τηλεπλασιέ.

«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε το κατάλληλο περιβάλλον που θα επιτρέψει αυτή την πολυπόθητη ανάπτυξη και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας» υπογράμμισε.

«Δεν απαξιώνω καθόλου το έργο των προκατόχων μου, πολλές από τις δικές τους πρωτοβουλίες έτυχαν και της δικής μας συναίνεσης στη Βουλή» συνέχισε και επισήμανε:

«Έχουμε πολιτική αλλαγή αλλά το κράτος έχει συνέχεια».

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του υπουργείου, τόνισε πως θέλει να γνωρίσει τον καθένα και την καθεμία προσωπικά και πρόσθεσε: κανείς δεν έχει να φοβάται τίποτα, όποιος κάνει καλά τη δουλειά του θα προχωράμε όλοι μαζί».

Χέρι, χέρι, χέρι, χέρι… Αχ Άδωνι. Δεν λέμε ότι δεν είσαι εργατικός. Λέμε ότι είσαι λαϊκιστής. Βρίσκεις όμως και σε ψηφίζουν, δεν φταις εσύ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...