ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η αντικατάσταση των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ από αυτές της Νέας Δημοκρατίας θα λειτουργήσουν σε βάρος της χώρας και των πολιτών της», σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής για τη «δήθεν αναβάθμιση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε βάρος της δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.
Το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι «η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων των πολιτών και προϋπόθεση ελευθερίας» και πως «η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με συμβολισμούς. Η ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ κόστισε σε όλους μας».
«Ήρθε η ώρα για πολιτικές που ενώνουν και δεν διχάζουν. Καλούμε τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει την απόφασή του που δήθεν αναβαθμίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε βάρος της δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τονίζει το ΚΙΝΑΛ.
























































