ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντρέι Μάσλοφ, Διπλωματικό Σώμα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ρωσία, Ρωσική Πρεσβεία, Σεργκέι Λαβρόφ, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Αυγούστου, εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Αντρέι Μασλόφ, επί τη ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.
Κατά τη συνάντηση, επιβεβαιώθηκε η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδος-Ρωσίας.
Ο κ. Μασλόφ εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ρωσίας για την πραγματοποίηση επίσκεψης του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη χώρα μας έως τα τέλη του έτους.
Επίσης, συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας στον τομέα των επενδύσεων ενώ ο Αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων στη Ρωσία καθώς και στην επιβολή πολύ υψηλών δασμών στις εισαγωγές ελληνικής γούνας.
Επιπλέον, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας, η οποία με τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειές της στην Ανατολική Μεσόγειο υπονομεύει την ασφάλεια και σταθερότητα στην περιοχή.
Τέλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός προσκάλεσε τη Ρωσία να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας το 2021, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
























































