ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μεσοδιάστημα της Κυριακής των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε συναντηθεί στη Βουλή με τον σημερινό πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το αντικείμενο της κουβέντας των δύο ανδρών -όπως είναι λογικό- δεν έγινε ποτέ γνωστό.
Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, ανάμεσα στα θέματα που ετέθησαν επί τάπητος ήταν και η απόφαση του κ. Καραμανλή να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή.
«Θα είμαι υποψήφιος για τελευταία φορά…», φέρεται να είπε ο επί χρόνια αρχηγός της ΝΔ, απευθυνόμενος στον νυν αρχηγό της παράταξης.
«Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν», υποστηρίζει ο Κ. Καραμανλής στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχει με πολιτικούς του φίλους, κλείνοντας κάθε παράθυρο μελλοντικής του εμπλοκής στα πολιτικά δρώμενα.
Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ενημερώσει σχετικώς και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσει πριν από την έναρξη των διαδικασιών της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας την οικειοθελή αποστρατεία του.
Εκ των πραγμάτων, η απόφαση του κ. Καραμανλή έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο τοπίο στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, ανοίγοντας παράλληλα διάπλατα και τον δρόμο για τη ριζική ανανέωση της ΝΔ.
























































