ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Παπακώστα, Κλιματική Αλλαγή,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι ισχυροί του κόσμου συζητούν στον ΟΗΕ για το κλίμα ως προτεραιότητα, παρότι υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις για τις συμφωνίες», αναφέρει η Κατερίνα Παπακώστα σε δήλωσή της και συνεχίζει:
«Στην Ελλάδα η συζήτηση αυτή ήταν συνήθως μειωμένης βαρύτητας στην πολιτική ατζέντα λόγω πολιτικού επαρχιωτισμού και ισχυρών τοπικών συμφερόντων.
»Επιβάλλεται», τονίζει η κα Παπακώστα, «η ενεργοποίηση ημών των πολιτικών όχι σε επίπεδο καλών προθέσεων αλλά σε επίπεδο εφαρμογής πολιτικών για το κλίμα και τη βιώσιμη Ανάπτυξη.
»Η Ελλάδα», όπως λέει, «είναι λόγω θέσης και κλίματος χώρα αναφοράς για να αλλάξουμε το σύστημα προς όφελος του περιβάλλοντος, κάνοντας συμμετόχους την κοινωνία των πολιτών αλλά και το επιχειρείν με έμφαση στην εταιρική του ευθύνη ανταποδοτικά για τις οχλήσεις, μεριμνώντας για τα παιδιά μας και τους αγέννητους».
























































