ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει μέσω συνεργατών του, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την πολιτική, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Όπως αναφέρει το news247.gr ο Κώστας Καραμανλής, όχι μόνο δεν αποχωρεί από την πολιτική, αλλά ξεκινά και σειρά δημόσιων παρεμβάσεων, που θα ξεκινήσουν με την ομιλία του στην εκδήλωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της, στη Θεσσλονίκη στις 27 Οκτωβρίου, στην οποία θα παρευρεθεί και ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.
Ο Κώστας Καραμανλής θα συνεχίσει τις ομιλίες στο Πανεπιστήμιο Φλέτσερ στη Βοστώνη, όπου είναι και η έδρα του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και στο LSI και το Πανεπιστήμιο City στο Λονδίνο.
Σε κάποιες απ’ αυτές τις παρεμβάσεις του ο πρώην πρωθυπουργός θα υπερασπιστεί το έργο των κυβερνήσεών του, δίνοντας απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και εντός Κοινοβουλίου, πράγμα που απέφευγε συστηματικά τα τελευταία χρόνια.
























































