ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μέγαρο Μαξίμου,


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
«Τροφή για καρχαρίες»: Ιρανοί διοικητές εξαπολύουν σφοδρές απειλές κατά των αμερικανικών στρατευμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που ο «θόρυβος» για τις τεράστιες δαπάνες για τη μισθοδοσία των μετακλητών της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ακόμα κοπάσει, η συνέχεια είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
Σύμφωνα με την αριθμ. Λ2466/03/10/2019 απόφαση του ΓΓ του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 22.000 ευρώ για την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού και λογισμικού ασφαλείας δικτύων του Μεγάρου Μαξίμου.
Αυτό φαίνεται πως είναι το πρώτο βήμα της δομής της Προεδρίας της Κυβέρνησης όπως τη φαντάζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και του πολυδιαφημισμένου πληροφοριακού συστήματος «Μαζί», το οποίο θα παρακολουθεί για λογαριασμό του πρωθυπουργού το έργο όλων των Υπουργών.
























































