Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήνυμα Παυλόπουλου για την υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων

Μήνυμα Παυλόπουλου για την υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μήνυμα πως οι Έλληνες, «είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιζόμαστε, για πάντα, τα εθνικά μας θέματα, τα εθνικά μας δίκαια, και μαζί με αυτά την Ευρωπαϊκή και την διεθνή νομιμότητα», έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση με θέμα «Επέτειος Βύθισης του Α/Τ ΑΔΡΙΑΣ-Μνήμες Υπερηφάνειας», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Και αυτό θα το πράττουμε «και μόνοι και μετά πολλών», τόνισε ο ΠτΔ και επεσήμανε ότι έχουμε αποδείξει -και θα το αποδεικνύουμε πάντοτε- ότι μπορούμε να το πράξουμε, όταν χρειάζεται, και μόνοι.

Όπως είπε «το Αντιτορπιλικό “ΑΔΡΙΑΣ” συμβολίζει -και θα συμβολίζει στο διηνεκές- το αδάμαστο φρόνημα των Ενόπλων μας Δυνάμεων, το αδάμαστο φρόνημα του Πολεμικού μας Ναυτικού, επέκεινα δε το αδάμαστο φρόνημα του λαού και του Έθνους των Ελλήνων».

«Για εμάς τους Έλληνες, το φρόνημα δεν μετριέται με την έκταση του εδάφους, ούτε με τον αριθμό του πληθυσμού. Μετριέται με την Ψυχή.

»Και η Ψυχή των Ελλήνων μετριέται με την απεραντοσύνη της Ιστορίας μας και με το απέραντο γαλάζιο του ουρανού μας και της θάλασσάς μας.

»Της θάλασσας, που τόσο τίμησε ο “ΑΔΡΙΑΣ” και το πλήρωμα του, προσφέροντάς μας ένα απαράμιλλο παράδειγμα εκπλήρωσης εθνικού χρέους», κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Στην Αθήνα την Παρασκευή 28/11 η Ρομπέρτα Μέτσολα: Επίσημες συναντήσεις και εγκαίνια

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος τιμά τη Νίνα Κασιμάτη «για την προσφορά της στην Κύπρο και την Ε.Κ.Ε.»

Εγκαινιάστηκε το νέο Πεντάγωνο – Νίκος Δένδιας: «Μπορούμε να σκεφτούμε έξω από το άσχημο τσιμεντένιο κουτί»

Οι Τούρκοι απαιτούν να μην μιλάμε για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας για χάρη των… ήρεμων νερών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...