ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανικό Μουσείο, Γλυπτά Παρθενώνα Βρετανικό Μουσείο, Κίνα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μουσείο Ακρόπολης, Σι Τζινπίνγκ,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόποσή του στο γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.
Έχοντας ως θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Κινέζος Πρόεδρος θα επισκεφθεί αύριο το Μουσείο της Ακρόπολης.
«Σας ευχαριστώ πολύ που μας δίνεται η ευκαιρία να συμφάγουμε σε αυτό το θαυμάσιο μέρος, με αυτή την πολύ όμορφη θέα του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.
»Θα έχετε εξάλλου την ευκαιρία, αύριο, να επισκεφτείτε το Μουσείο της Ακρόπολης για να διαπιστώσετε και ο ίδιος πόσο σημαντικό και δίκαιο είναι το αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.
»Όπως θα δείτε, τα μισά Γλυπτά είναι στο Μουσείο της Ακρόπολης και για τα άλλα μισά, θα δείτε ομοιώματά τους, γιατί τα πρωτότυπα βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλωσορίζοντας τον Κινέζο Πρόεδρο.
























































