ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, συνάντησε η Φώφη Γεννηματά, την Τρίτη στο γραφείο του στη Βουλή.
Αφορμή ήταν η πρόσκληση που απηύθυνε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στον κ. Σημίτη, αλλά και στους Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο, πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, να παραστούν στο συνέδριο που αρχίζει το Σάββατο το απόγευμα.
Το συνέδριο και η πορεία της παράταξης ήταν και το αντικείμενο της συζήτησης με τον Κώστα Σημίτη, η οποία διήρκεσε μισή ώρα.
Νωρίτερα, ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε ψήφισμα για ανοιχτό, δημοκρατικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως «στο συνέδριο “παρωδία” απαντάμε με ψήφισμα για δημοκρατικό συνέδριο».
























































