ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Πούτιν προς Τεχεράνη: Η Ρωσία στέκεται στο πλευρό του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Γιάννης Καλλιάνος, δεν δίστασε να αφιερώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα εμβληματικό κομμάτι του Στέλιου Καζαντζίδη, διότι «έχει δουλέψει και παράξει έργο από παιδί».
Σε συνέντευξή του στο thepresident.gr, ο Καλλιάνος ερωτήθηκε σχετικά με το ποιο τραγούδι θα αφιέρωνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον βουλευτή της ΝΔ να επιλέγει το… «Ψωμί της ξενιτιάς» του Στέλιου Καζαντζίδη.
Για τον Γιάννη Καλλιάνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος που «έχει παράξει έργο από μικρό παιδί» και «έχει δει τι ακριβώς γίνεται έξω».
«Στον πρωθυπουργό ένα κομμάτι με στίχους που θα μιλούσαν για έναν άνθρωπο που έχει παράξει έργο από μικρό παιδί, έχει δουλέψει, έχει δει τι γίνεται ακριβώς έξω και προσπαθεί έτσι να δει τους Έλληνες. Α.. του Καζαντζίδη θα του αφιέρωνα «το ψωμί της ξενιτιάς».
»Είναι ένα τραγούδι που μιλά για τις δύσκολες στιγμές που περνούν τα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό και επομένως θα πρέπει να κάνει αρκετά για τη χώρα ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα».
























































