ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει με τη Λιβύη μέσα σε 30 λεπτά (βίντεο)

Μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει με τη Λιβύη μέσα σε 30 λεπτά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας φιλοξένησε την Τρίτη στο «Attica TV» γεωπολιτική συζήτηση για την πρόσφατη κλιμάκωση της Τουρκίας με την ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης της Λιβύης, με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κορωναίο, διευθυντή της εφημερίδας «Νέας Σελίδας», τον διπλωματικό συντάκτη Στέφανο Μυτιληναίο («Νέα Σελίδα» και «Tribune») και τον Μιχάλη Παπαδόπουλο από το theFaq.

Για πρώτη φορά σε ελληνικό πάνελ αποσαφηνίστηκε τι ακριβώς συμβαίνει στη Λιβύη.

Ποια είναι τα στρατόπεδα, από ποιους υποστηρίζονται, ποιες πετρελαϊκές εταιρείες συντάσσονται με ποιες παρατάξεις, ο μη καθαρός ρόλος της Ιταλίας.

Οι δημοσιογράφοι σχολίασαν και τις διαφωνίες μεταξύ των ΝΑΤΟϊκών ηγετών στο Λονδίνο, ιδιαίτερα μεταξύ του Γάλλου προέδρου Μακρόν και του Αμερικανού Τραμπ.

Αποσαφηνίστηκε στην εκπομπή ότι η θετική στάση του Ντόναλντ Τραμπ υπέρ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι προσωπική του πολιτική και δεν βρίσκει σύμφωνη τη συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου στην Ουάσιγκτον, ενώ ο Στέφανος Μυτιληναίος σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ως ηγέτιδα δύναμη του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας, θεμελιωμένες πάνω στον ελληνικό πολιτισμό, προφανώς δεν είναι δυνατόν να συντάσσονται με ανατολίτες τυράννους όπως ο Ερντογάν, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι η Αμερική που υποστηρίζει τον Τούρκο πρόεδρο αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος μόνος του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν

Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...