ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, Λιβύη, Νίκος Δένδιας, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεδριάζει την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.
Κύριο αντικείμενο του Συμβουλίου, που θα συνεδριάσει στις 13.30, θα αποτελέσουν η ασφάλεια και σταθερότητα στη Μεσόγειο, υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων, με την υπογραφή του Μνημονίου Λιβύης – Τουρκίας και τις συνεχείς εμπρηστικές δηλώσεις της Άγκυρας.
Σημειώνεται πως ο υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «ανυπόστατο» το Μνημόνιο που υπέγραψαν η Τουρκία και η Λιβύη και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ΣΕΥ θα βρεθεί «στο ύψος των περιστάσεων».
«Σε λίγο θα συμμετάσχω στο Συμβούλιο Υπουργών όπου θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, το θέμα του ανυπόστατου μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στην Τουρκία και στη Λιβύη.
»Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περίπτωση το Συμβούλιο Υπουργών θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε ο κ. Δένδιας εν όψει της συνεδρίασης.
























































