ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με δραματικούς τόνους περιέγραψε ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι αγρότες μετά το εμπάργκο της Ρωσίας.
«Στην Πέλλα θα υπάρξει τρομακτικό πρόβλημα εάν δεν δοθούν οι αποζημιώσεις για το ρωσικό εμπάργκο, οι αγρότες είναι έτοιμοι να βγουν στο δρόμο» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Ιορδάνης Τζαμτζής.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «τα υπουργεία Εξωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης πρέπει να πατήσουν πόδι στις Βρυξέλλες» γιατί σε διαφορετική περίπτωση «θα πεινάσει κόσμος».
Σημείωσε πως σε περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι αποζημιώσεις ο ίδιος «θα δει τι θα κάνει» αλλά –τόνισε- πως το θέμα είναι να μην φτάσει κανείς στα άκρα.
























































