Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλο και πιο μακρυά… πάνε οι μπουλντόζες στο Ελληνικό – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Όλο και πιο μακρυά… πάνε οι μπουλντόζες στο Ελληνικό – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από τις πρώτες κιόλας μέρες ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, η επένδυση στο Ελληνικό εμφανίστηκε ως εμβληματική με τον Άδωνι Γεωργιάδη ως αρμόδιο υπουργό -όπως άλλωστε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη- να δηλώνουν ότι οι μπουλντόζες θα μπουν άμεσα στο Ελληνικό για την υλοποίηση της επένδυσης.

Πράγμα βέβαια που δεν έγινε και λίγο αργότερα η επένδυση κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη θα άρχιζε μέσα στο 2019, που ούτε αυτό έγινε.

Έτσι φθάσαμε στο σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης να δηλώνει από το βήμα της Βουλής ότι οι μπουλντόζες στο Ελληνικό θα μπουν στις αρχές του 20020.

«Στις αρχές του 2020 να μπει η πολυπόθητη μπουλντόζα και θα αρχίσουν τα έργα στο Ελληνικό», είπε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης πηγαίνοντας για μια ακόμη φορά πίσω την επένδυση.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης πανηγύρισε για την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου της εταιρείας Lamda Development λέγοντας ότι τα νέα είναι «εξαιρετικά θετικά», προσθέτοντας ότι η παραφιλολογία πως δήθεν η εταιρεία δεν έχει τα χρήματα να κάνει την επένδυση, έχει περάσει στο «χρονοντούλαπο».

Η εταιρεία μάζεψε τα χρήματα με τη διαδικασία δημόσιας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και, παρά τη γκρίνια, το έργο είναι εντός χρονοδιαγράμματος, ισχυρίστηκε ο υπουργός, ξεχνώντας τις προηγούμενες τοποθετήσεις του.

Δίνοντας την δική του εκδοχή σε όσους δικαιολογημένα αμφισβήτησαν την πρόοδο του έργου με αφορμή τις καταγγελίες της αμερικανικής εταιρείας Hard Rock, της μία από τις δύο εταιρείες που έχουν υποβάλει προσφορά για το καζίνο του Ελληνικού, για την εταιρεία νομικών συμβούλων της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε χωρίς να το τεκμηριώσει ότι η ενδεχόμενη καθυστέρηση από τυχόν προσφυγή θα είναι ένας μήνας.

Ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον διαγωνισμό ή με τη δικηγορική εταιρεία» και ότι ο διαγωνισμός έχει τηρήσει απολύτως τη νομιμότητα.

Έχουμε εμπιστοσύνη ότι τηρήθηκαν οι διαδικασίες, και όταν καταλήξει η επιτροπή σε απόφαση, εάν κάποιος από τους ενδιαφερομένους προσφύγει στη Δικαιοσύνη, πιστεύουμε ότι όλα θα κριθούν ότι έχουν γίνει νομίμως και όχι παρανόμως, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδ. Γεωργιάδης: Ομολόγησε ανερυθρίαστα την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας

Μειώσεις τιμών σε 108 brands υπόσχεται η κυβέρνηση – Παραδέχεται εμμέσως την αισχροκέρδεια στην αγορά

Συνεδριάζει την Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Μέχρι 2.000 το υποχρεωτικό «φακελάκι» για τα απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία

Δεν παίζεται! Ο Άδωνις ποζάρει αγκαλιασμένος με τον Καρανίκα, επαινεί τον Τσίπρα και πανηγυρίζει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...