ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν την ενδεδειγμένη επιχειρησιακή σχεδίαση και τα απαιτούμενα μέσα προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποτροπή όσο και την αντιμετώπιση τυχόν προκλητικών ενεργειών, που πιθανόν ήθελαν εκδηλωθούν από την τουρκική πλευρά.
Αυτό καθιστά σαφές ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για τις προκλητικές και νομικά αβάσιμες διεκδικήσεις της Τουρκίας σε θαλάσσιες περιοχές δυτικά της Ρόδου, επικαλούμενος (σ.σ. ο τελευταίος) δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει ο κ Παναγιωτόπουλος, κατάλληλα ανεπτυγμένα Τμήματα και μέσα των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν επιφορτισθεί με το συγκεκριμένο έργο της παρακολούθησης και αντιμετώπισης των περιστατικών τα οποία εκδηλώνονται στην περιοχή ευθύνης τους.
























































