ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Ισραηλινός Υπουργός: «Μια ισχυρή συμμαχία Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου είναι η σωστή απάντηση στην ισλαμιστική, νεο-οθωμανική επιθετικότητα του Ερντογάν»
Το ιρανικό ριάλ κατέρρευσε - ΔΕΝ έχει καμία αξία
Η ΕΛ.Α.Σ. κονιορτοποίησε τον Γεραπετρίτη των «υποκλίσεων» και των «ήρεμων νερών» άνευ «καλωδίου»
Κυψέλη: Πρώτα έσφαξαν το βρέφος και μετά το κατέψυξαν! Βρέθηκαν ναρκωτικά και σεξουαλικά αντικείμενα
Μάριο Νόφαλ: «Ενώ όλοι διαφωνούν για το ποιος πρέπει να ελέγχει τον νότιο Λίβανο, η Αθήνα συνεχίζει αθόρυβα να στέλνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιπροσωπείες των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας θα έχουν αύριο Παρασκευή συνάντηση στην Άγκυρα.
Η συνάντηση είναι στα πλαίσια των τακτικών επαφών που πραγματοποιούν οι δύο πλευρές.
Ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει:
«Στο πλαίσιο τακτικών πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας, αντιπροσωπείες των δύο χωρών με επικεφαλής, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβη, κ. Θεμιστοκλή Δεμίρη, και τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Πρέσβη, κ. Sedat Önal, θα συναντηθούν την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στην Άγκυρα».
Οι συνομιλίες θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.
Ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει:
«Στο πλαίσιο των τακτικών πολιτικών διαβουλεύσεων ανάμεσα στα υπουργεία Εξωτερικών της Τουρκίας και της Ελλάδας, στις 10 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες ανάμεσα σε αντιπροσωπείες των δυο πλευρών».
Των δύο αντιπροσωπειών ηγούνται από τουρκικής πλευράς ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεντάτ Ουνάλ και από ελληνικής πλευράς ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Θεμιστοκλής Δεμίρης.
Κατά τη διάρκεια των πολιτικών διαβουλεύσεων θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις καθώς επίσης και περιφερειακά και διεθνή ζητήματα.
























































