Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παπαδημούλης απαντά εάν είναι “τέρας” μετά τη νέα του γκάφα στο twitter

Ο Παπαδημούλης απαντά εάν είναι “τέρας” μετά τη νέα του γκάφα στο twitter
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατάφερε να προκαλέσει μπάχαλο και νέους πονοκεφάλους στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις παρορμητικές αναρτήσεις του στο twitter. Ο ευρωβουλευτής, αναφερόμενος στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη, έγραψε στο twitter: “Οι ένοχοι για την δολοφονία των δύο Ναζί στην Μάνη, πρέπει να βρεθούν κ να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμμία ανοχή στη “μαφία” και την δολοφονική μανία”.

papadimoulis

Το παραπάνω tweet εξόργισε τον αδελφό του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγουρού, Γιάννη Σγουρό, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε: «Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;».

Υποστήριξε, επίσης, ότι η οικογένεια του είναι «παραδοσιακά αριστερή» που «έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα». «Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου» συμπλήρωσε.

adelfia Τα δύο αδέλφια Κωνσταντίνος (αριστερά) και Γιώργος (δεξιά) Σγούρος

Σχολιάζοντας την αντίδραση του αδελφού, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm:

«Είπα το αυτονόητο. Ο ένας από τους δύο δολοφονημένους, πριν από λίγες ημέρες, απειλούσε τη ζωή μου, ανήρτησε στη σελίδα μου τον ύμνο της χούντας. Ο άλλος είχε γεμάτο το σώμα του με τη ναζιστική σβάστικα. Είπα ότι οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά γιατί δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη βία. Στην επίθεση που δέχθηκα από τον αδερφό ενός από τα θύματα, ο οποίος με αποκάλεσε τέρας, δεν θέλω να απαντήσω. Όσο για την θεωρία, ότι κανείς από αυτούς δεν έχει σχέση με τον ναζισμό, θέλω να πω ότι όταν ακόμη και ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης το αρνούνται, τι περιμένετε από άλλους;».

Προφανώς κύριε Παπαδημούλη ούτε τα αυτονόητα, ούτε τα φαινόμενα είναι όπως νομίζετε. Και για μια ακόμη φορά, καταφέρατε με τη μανία σας να tweetάρετε μια ακόμα τεράστια γκάφα. Επιτέλους κύριε Παπαδημούλη, πότε θα μάθετε το αρχαίο ελληνικό ρητό “πριν μιλήσεις βούτα καλά τη γλώσσα σου στο μυαλό σου”, ή δεν διαβάζετε τους αρχαίους Έλληνες για να μην θεωρηθείτε χρυσαυγίτης; Έλεος με τις ταμπέλες σας κύριε Παπαδημούλη, αυτές μας έφεραν έως εδώ… Έλεος!

Διαβάστε το προηγούμενο “πετυχημένο” tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη: Ο Παπαδημούλης διαμαρτύρεται για τη «διαπόμπευση» της κόρης του Καψή που συνελήφθη με ναρκωτικά

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος νεκροί στο σπίτι τους με σφαίρα στο κεφάλι

Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν τη σφάξει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...