ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης «τσίμπησε» το… μαγουλάκι του Θεοχάρη: «Κάναμε καλή δουλειά»

Ο Μητσοτάκης «τσίμπησε» το… μαγουλάκι του Θεοχάρη: «Κάναμε καλή δουλειά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού άνοιξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον κύκλο των συναντήσεών του για την αξιολόγηση του έργου των υπουργείων.

Ο Πρωθυπουργός δέχθηκε στις 11.30 στο Μέγαρο Μαξίμου τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον υφυπουργό Μάνο Κόνσολα και τον γενικό γραμματέα Τουριστικής πολιτικής και Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Λούλη.

Στην αρχή της συνάντησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι πρόκειται για τον δεύτερο γύρο συναντήσεων στο πλαίσιο της εξάμηνης αξιολόγησης.

«Κάναμε καλή δουλειά στο δεύτερο εξάμηνο και αυτό πιστοποιείται από τα έσοδα.

»Αντιμετωπίστηκε το ζήτημα Thomas Cook και τώρα θα συζητηθεί ο προγραμματισμός δράσεων για το 2020 και θα μπουν τα θεμέλια διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι έγινε σημαντική δουλειά στο υπουργείο του και -όπως είπε- το επιτελικό κράτος θα δώσει επωφελή αποτελέσματα, αφού πρόκειται για την πρώτη μεγάλη παρέμβαση η οποία βοηθά τα υπουργεία που στηρίζονται στον συντονισμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ν. Δένδιας: Αλλάζουν όλα στον τομέα της Άμυνας, για μια πατρίδα ισχυρή και ασφαλή, για μια χώρα ανθεκτική

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...