Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήλωση αίνιγμα Παναγιωτόπουλου για Μητσοτάκη

Δήλωση αίνιγμα Παναγιωτόπουλου για Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί από τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου από την Κοζάνη να ξεχώρισε εκείνη που απαντούσε στον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής, ωστόσο, στις δηλώσεις υπάρχει και ένα απόσπασμα το οποίο αφήνει πολλές απορίες για το νόημά του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενος εμπλοκής με την Τουρκία είπε χαρακτηριστικά:

«Η εντολή στρατιωτικής απάντησης ή εμπλοκής θα είναι του πρωθυπουργού και εάν δεν μπορεί ο ίδιος θα είναι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Άμυνας.

»Όλα αυτά είναι ανοικτά αλλά εύχομαι να μην έρθει αυτή ποτέ αυτή η ώρα και η προσπάθεια μας για ισχυρές ένοπλες δυνάμεις εκεί κατατείνει, ώστε να μην υπάρξει η στιγμή που θα μπορέσει να συμβεί ένα τέτοιο γεγονός».

Η δήλωση αυτή προκαλεί ερωτηματικά, σχετικά με το τι εννοεί ο υπουργός Άμυνας με το «εάν δεν μπορεί ο ίδιος» ο πρωθυπουργός να δώσει τη σχετική εντολή περί στρατιωτικής εμπλοκής με την Τουρκία, καθώς δεν εξηγεί πού θα οφείλετο μια τέτοια αδυναμία.

Παράλληλα, η αναφορά του σε μετάθεση, σε αυτή την περίπτωση, της απόφασης για εμπλοκή στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας μοιάζει τουλάχιστον περίεργη.

Όπως και να έχει, η δήλωση αυτή αφήνει πολλές «ουρές», τις οποίες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος καλό θα ήταν να ξεδιαλύνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι η χώρα αντιμετωπίζει ορατή απειλή»

Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη

Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...