ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ίμια, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να διαψεύσει τις δηλώσεις Ερντογάν για συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση να μην πάει Έλληνας αξιωματούχος στα Ίμια, καλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουν περάσει δύο μέρες από τις δηλώσεις Ερντογάν για συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση να μην πάει Έλληνας αξιωματούχος στα Ίμια και για συνομιλίες των Υπουργών Άμυνας για αντίστοιχες διαδικασίες σε άλλα νησιά, και μέχρι στιγμής η κυβέρνηση: έσπευσε να απαντήσει μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του ΥΠΕΞ, σήμερα, με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, αμφισβήτησε το ρεπορτάζ δημοσιογράφου που μιλούσε για διάψευση του Τούρκου προέδρου, επικαλούμενος τον ίδιο τον Υπουργό Άμυνας» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Για την ταμπακιέρα όμως, η κυβέρνηση δεν έχει πει απολύτως τίποτα:
»Τελικά διαψεύδει τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρο ή όχι;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Επιτέλους, ας καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι στα κρίσιμα εθνικά θέματα απαιτείται σοβαρότητα και δεν χωρούν τέτοιοι επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
























































