Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Δεν ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα μετά τη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη

Κοροναϊός: Δεν ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα μετά τη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκτίμηση της κατάστασης στον τομέα της δημόσιας υγείας αλλά και των επιπτώσεων στην οικονομία έγινε κατά τη διευρυμένη σύσκεψη για την κρίση λόγω κοροναϊού, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα μέτρα δεν ανακοινώθηκαν, αλλά κυβερνητικές πήγες διαμήνυαν ότι αύριο Κυριακή θα γίνουν ανακοινώσεις για τις σχολικές μονάδες και τη Δευτέρα θα συγκεκριμενοποιηθούν οικονομικά μέτρα για τις πληττόμενες περιοχές.

Από το Υπουργείο Υγείας ύστερα από συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής θα αποφασιστούν περαιτέρω περιοριστικά μέτρα σε χώρους δημοσίων συναθροίσεων.

Θα εξεταστεί επίσης πότε και ποιες σχολικές μονάδες πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους.

Οι σχετικές ανακοινώσεις για τις σχολικές μονάδες θα γίνουν αύριο.

Τα Υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας θα συγκεκριμενοποιήσουν και θα ανακοινώσουν από κοινού τη Δευτέρα, μέτρα για τους τομείς της Οικονομίας και τις περιοχές που πλήττονται από τη λήψη των κυβερνητικών περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κοροναϊού.

Στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μετείχαν, ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυρ. Πιερρακάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, ο υφυπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης, ο υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου, Α. Σκέρτσος, ο γενικός γραμματέας πρωθυπουργού Γρ. Δημητριάδης, ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτ. Τσιόδρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...