ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάληψη πιο τολμηρών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών που προκαλεί στις ευρωπαικές οικονομίες η εξάπλωση του κορoνοϊού, ζήτησε στη τηλεδιάσκεψη των 27 ηγετών της ΕΕ, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει μεγαλύτερος συντονισμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπως κλείσιμο των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. και προμήθεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο υγειονομικού υλικού (αναπνευστήρες, μάσκες, γάντια κλπ) το οποίο θα κατανεμηθεί στα κράτη – μέλη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέχεια των χθεσινών αποφάσεων του Eurogroup, ζήτησε να αναλάβει η Ε.Ε. πιο τολμηρές πρωτοβουλίες για την τόνωση της οικονομίας και μεγαλύτερη ευελιξία στη μεταφορά πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία στην πραγματική οικονομία.
Όπως είναι γνωστό, οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν το κλείσιμο των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ για 30 ημέρες.
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης μέτρων αναχαίτισης για τον κορωνοϊό, η ΕΕ θα συντονίσει, όπως γνωστοποιήθηκε, την επιστροφή των Ευρωπαίων που έχουν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο, συμφωνήθηκε να διεξαχθεί και νέα τηλεδιάσκεψη των ηγετών την επόμενη εβδομάδα.























































