ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι το επίδομα των 400 ευρώ, το οποίο θα δώσει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, είναι επαρκές γιατί αυτοί κάθονται στα σπίτια τους!
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε χτες βράδυ ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι το επίδομα των 400 ευρώ, το οποίο θα δώσει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, είναι επαρκές γιατί αυτοί κάθονται στα σπίτια τους!
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο κ. Μητσοτάκης στο «αντικοινωνικό φέρσιμο», για το οποίο είχε κάνει λόγο νωρίτερα στο διάγγελμά του, περιλαμβάνει τις αν μη τι άλλο προκλητικές δηλώσεις του υπουργού του, σε μια τόσο εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία.
























































