ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Χρήστος Σταϊκούρας,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την θύελλα διαμαρτυριών που προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης να χορηγηθούν 600 ευρώ μέσω voucher επιμόρφωσης από το ΕΣΠΑ, στους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, λογιστές) ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έκανε πίσω και να αποφάσισε και αυτοί να υπαχθούν τελικά στο καθεστώς ενίσχυσης των 800 ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είχε το μεσημέρι του Σαββάτου σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο, όπου συζήτησαν όλα τα δεδομένα για τα μέτρα ανακούφισης των πολιτών από τις συνέπειες του κοροναϊού και φυσικά τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στο επιστημονικό προσωπικό της χώρας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη ο Κ. Μητσοτάκης έδωσε οδηγίες να μπουν και οι αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες στο καθεστώς ενίσχυσης των 800 ευρώ, καθώς η απόφαση Σταϊκούρα που ένθερμα υποστήριξε και ο Άδωνις Γεωργιάδης για ενίσχυση 600 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών κυρίως από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
Την Κυριακή (29/3) θα γίνει νέα τηλε-σύσκεψη, όπου και θα κλειδώσουν οι αποφάσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει την εξίσωση των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων με τις άλλες επαγγελματικές ομάδες.























































