ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
Αερομεταφορές: «Φτερά» κάνουν εκατομμύρια θέσεις λόγω ενεργειακής ασφυξίας
BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δύο φάσεις θα εξελιχθεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που αφορά την διασπορά του κοροναϊού στον πληθυσμό και την ύπαρξη αντισωμάτων.
Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, στην πρώτη φάση θα έχουμε εξορμήσεις για ελέγχους με γεωγραφικά και επιδημιολογικά κριτήρια για να έχουμε εικόνα για την διασπορά του ιού στη χώρα και στη δεύτερη φάση θα διερευνηθεί η ύπαρξη αντισωμάτων στον πληθυσμό.
«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πρόγραμμα», είπε ο υφυπουργός, και πρόσθεσε ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι πρώτες Μονάδες να βρίσκονται στην επικράτεια.
Ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε επίσης ότι ενώ είναι χρηματοδοτούμενο από ευρωπαϊκά κονδύλια, υπάρχουν ήδη δωρεές, κυρίως σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα, τα καύσιμα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που θα συνοδεύει τους οδηγούς και νοσηλευτές.
























































