ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκία: Δεν υπήρξε παρενόχληση του ελικοπτέρου του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Τουρκία: Δεν υπήρξε παρενόχληση του ελικοπτέρου του Νίκου Παναγιωτόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ως μια πτήση ρουτίνας χαρακτήρισε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών την παρενόχληση του ελικοπτέρου του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή δήλωσή του σχετικά με την υπόθεση παρενόχλησης του ελικοπτέρου του Έλληνα υπουργού από τουρκικά αεροσκάφη, ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόι, ισχυρίζεται ότι «δεν υπήρξε παρενόχληση» και ότι τα μαχητικά αεροσκάφη «πραγματοποιούσαν αναγνωριστική αποστολή».

Αναλυτικά η δήλωση του τουρκικού ΥΠΕΞ

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Τα μαχητικά μας αεροσκάφη πραγματοποιούσαν αναγνωριστική αποστολή στο πλαίσιο της συνηθισμένης δραστηριότητάς τους στο Αιγαίο και δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε παρενόχληση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας.

»Η δραματοποίηση πτήσεων ρουτίνας με τρόπο που να δημιουργεί ένταση δεν ωφελεί την Ελλάδα.

»Αντ’ αυτού, τα ζητήματα αυτά πρέπει να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο της διαδικασίας των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης που ξεκίνησαν μεταξύ των Υπουργείων Άμυνας και των δύο χωρών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Τουρκία: Εκτροχιασμός συρμού Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες (βίντεο)

Παρασκήνιο για τη Χάλκη: Οι οδηγίες Ερντογάν και η παρέμβαση Τραμπ

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Με ποιους συνομίλησε ο Νίκος Δένδιας στο ΝΑΤΟ – Συνάντηση και με τον Πιτ Χέγκσεθ των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...