Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανοίγει «παράθυρο» για πρόωρες εκλογές

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανοίγει «παράθυρο» για πρόωρες εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκλογικές διαδικασίες μέσω των αιτήσεων των Ελλήνων του εξωτερικού ώστε να ψηφίσουν από τον τόπο κατοικίας τους ξεκινάει η κυβέρνηση στον απόηχο των συζητήσεων για πρόωρες εκλογές.

Συγκεκριμένα, με εγκύκλιο υπό τον τίτλο: «Καθορισμός διαδικασίας εγγραφής, μεταβολής και αναστολής ή διαγραφής της αίτησης εκλογέα που επιθυμεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα εκτός της Ελληνικής Επικράτειας, καθώς και του τρόπου πιστοποίησης αυτού», ο υπουργός Εσωτερικών δίνει το σύνθημα για την εγγραφή των συγκεκριμένων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους, βάζοντας φωτιά στα σενάρια των πρόωρων εκλογών.

Να σημειωθεί ότι τα σενάρια των πρόωρων εκλογών δίνουν και παίρνουν και στον παραταξιακό Τύπο της ΝΔ με τους Γιάννη Πρετεντέρη και Δημήτρη Καμπουράκη να σέρνουν τον χορό.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο βουλευτής και πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά την περασμένη Τρίτη:

«Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός.

»Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου.

»Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή.

»Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει», πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι «εάν τα δεδομένα αλλάξουν δραματικά στην οικονομία, όταν οι προβλέψεις είναι για ύφεση παγκόσμια, ευρωπαϊκή, τουλάχιστον από 10% έως 20%, και η Ελλάδα με τον τουρισμό δεν έχει τα αποτελέσματα που θα περιμέναμε έστω και εν μέσω πανδημίας, νομίζω ότι η κυβέρνηση και της Ελλάδος, και κάθε κυβέρνηση που είχε νωπή εντολή με άλλη προγραμματική συμφωνία με τους πολίτες, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τακτικισμό γιατί θα ζητήσει τη διεξαγωγή εκλογών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Κασσελάκης: «Πήχης μου η απόλυτη ανατροπή» – «Εκλογές για να φύγει το άλλοθι του 41%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...