ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Λευτέρης Αβραμάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Σέρρες, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Σήμερα είναι ο εορτασμός της επετείου των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στο Ελληνικό κράτος. Μόνο περηφάνια για τους Θρακιώτες, όπως και για όλους τους Προσφυγικούς πληθυσμούς της χώρας μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Λευτέρης Αβραμάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.
«Σε λίγες ημέρες έχουμε την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενός λαού περήφανου και βασανισμένου.
»Ως παιδί με γονείς προσφυγικής καταγωγής από Θράκη και Πόντο, γνωρίζω τη ζεστασιά των Θρακιωτών και των Ποντίων, τις παραδόσεις τους και την αγάπη τους για την πατρίδα.
»Τιμούμε κ σεβόμαστε κάθε Θρακιώτη, Πόντιο, Μικρασιάτη και Γηγενή Έλληνα που ζει σε αυτή την χώρα, καθώς και την Ιστορία, την Παράδοση και τον Πολιτισμό που κουβαλούν», καταλήγει ο κ. Αβραμάκης.
























































