Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαμός με το πτυχίο του Βελόπουλου – Το Πανεπιστήμιο Κύπρου τον «άδειασε»

Χαμός με το πτυχίο του Βελόπουλου – Το Πανεπιστήμιο Κύπρου τον «άδειασε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου «άδειασε» τον Κυριάκο Βελόπουλο, αναφορικά με τίτλους σπουδών που αναφέρει στο βιογραφικό του, αφού σε ανακοίνωσή του, υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου, την οποία δημοσίευσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πανεπιστήμιο διευκρινίζει ότι «ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Τέλος ανακοίνωσης».

Τι αναφέρει το βιογραφικό του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει στο βιογραφικό του, το οποίο είναι δημοσιευμένο στην επίσημη σελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου ότι έχει λάβει πτυχίο και μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Μάλιστα στο βιογραφικό που είναι δημοσιευμένο στην προσωπική του ιστοσέλιδα velopoulos.gr, αναφέρει ότι «το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου»

«Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος από την πλευρά του με ανάρτηση του στο Twitter εμφανίζει έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία, το οποίο είναι διαφορετικό τμήμα από αυτό που αναφέρει στο βιογραφικό του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μόλις στο 26,6% η ΝΔ – Ο «Κανένας» έπιασε τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πτώση για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, άνοδος για ΣΥΡΙΖΑ – Έχασε την πρωτιά ο Μητσοτάκης στη δημοφιλία

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Βελόπουλος πέρασε το ΚΚΕ – Ακρίβεια και Τέμπη «καίνε» την κυβέρνηση

Ασημακοπούλου: Εκτός ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ – Αποπομπές και για άλλα δυο κυβερνητικά στελέχη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...