ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρνητικά σχολίασε την ονοματολογία που έχει ξεσπάσει και δη γύρω από τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, η βουλευτής της Αγίου Κωνσταντίνου, Μαρία Γιαννακάκη, η οποία μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, υπογράμμισε ότι θα ήταν καλύτερο ο ίδιος να προχωρήσει σε ξεκάθαρη δήλωση για το ζήτημα της προεδρικής εκλογής.
«Καλό θα ήταν αυτό το ζήτημα να έκλεινε με τον Φώτη Κουβέλη να δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος, γιατί όσο εμπλέκεται το όνομα του προέδρου και της ΔΗΜΑΡ στα σενάρια για την εκλογή ΠτΔ θεωρώ ότι κάνει κακό στη ΔΗΜΑΡ» δήλωσε.
Παραδέχθηκε πως «είναι σαφές ότι ο Φώτης Κουβέλης δεν έχει αποκλείσει το γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφιος» και πρόσθεσε: «Σέβομαι απεριόριστα τον Φώτη Κουβέλη, θεωρώ πως είναι πολιτική του άποψη και πιστεύει ότι έτσι πρέπει να το χειριστεί το ζήτημα, γιατί διαφορετικά είναι παιχνίδι με τους θεσμούς. Εγώ και κάποιοι άλλοι σύντροφοι έχουμε άλλη άποψη» είπε.
























































