ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συνολική χρηματοδότηση για την Ελλάδα, μαζί με τα κονδύλια του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, θα ξεπερνά τα 50 δισ. ευρώ για τα επόμενα επτά χρόνια, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, νωρίτερα σήμερα, ενώ χαρακτήρισε φιλόδοξη και γενναία την πρόταση της Ευρωπαϊκή Επιτροπής σύμφωνα με την οποία το πακέτο στήριξης για την Ελλάδα ανέρχεται σε 33,4 δισ. ευρώ.
«Δουλέψαμε σκληρά και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη της διαπραγμάτευσης με τον πρωθυπουργό, για να βγει η χώρα μας πιο κερδισμένη», επεσήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
«Με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ύψους 750 δισ. ευρώ για την ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας, η Ευρώπη βγαίνει πιο δυνατή και πιο ενωμένη».
Σχετικά με τα περίπου 33 δισ. ευρώ του πακέτου στήριξης για την Ελλάδα, επισήμανε ότι τα χρήματα αυτά έρχονται προσθετικά στα περίπου 20 δισ. ευρώ του νέου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού που διαπραγματεύεται η χώρα μας.
Διευκρίνισε, ακόμη, ότι στο μεγαλύτερο μέρος τους πρόκειται για επιχορηγήσεις και για προγράμματα ΕΣΠΑ, όσον αφορά δε το ποσό που αντιστοιχεί σε δανεισμό, δεν υπάρχουν μνημονιακές υποχρεώσεις.
























































