ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα είναι μία πολύ πολύ φιλική χώρα», δήλωσε η Ίρις Άμπορ, επικεφαλής της υπηρεσίας για την Νότια Ευρώπη του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών κατά την διάρκεια συνομιλίας της με τους δημοσιογράφους εν όψει της διήμερης επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και έξι υπουργών της κυβέρνησής του στο Ισραήλ.
«Θα συζητήσουμε το ειρηνευτικό σχέδιο του προέδρου Τραμπ, για θέματα ενέργειας, για τον (αγωγό φυσικού αερίου) Eastmed, για την σταθερότητα στην Μέση Ανατολή με έμφαση στο Ιράν και τον Λίβανο», πρόσθεσε η αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών διευκρινίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με τον ομόλογό του Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ότι την Τετάρτη θα επισκεφθεί τον μνημείο του Ολοκαυτώματος Γιαντ Βασέμ.
Ισραηλινοί αξιωματούχοι διευκρίνισαν επίσης ότι το πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας δεν περιλαμβάνει επίσκεψη στην Ραμάλα, έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής.
























































