ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγαθονήσι, Αιγαίο Πέλαγος, Λήμνος, Οινούσσες, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Πολεμική Αεροπορία, Τούρκοι,


















































ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
Χάρης Δούκας: «Η καθαριότητα της Αθήνας είναι μάχη διαρκείας – Νέα σχέδια και ομάδες ταχείας παρέμβασης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο κρεσέντο προκλήσεων των Τούρκων την Τετάρτη στο Αιγαίο, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η επίσκεψη του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια στη Λιβύη, αλλά και μία ημέρα μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Αγαθονήσι.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 1 Ιουλίου ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση στις 13.16 πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά στα 25.000 πόδια.
Στη συνέχεια, στις 14.02, το ίδιο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από το νησί της Λήμνου, στα 27.000 πόδια.
Η προκλητικότητά τους συνεχίστηκε παρά την υπερπτήση πάνω από κατοικημένο νησί.
Στις 14.29 το ζεύγος των αεροσκαφών πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες, στα μόλις 3.500 πόδια!
Ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε και νέα υπερπτήση πάνω από τις Οινούσσες, στα 5.000 πόδια.
Σε όλο το ανατολικό τμήμα έχει αναπτυχθεί μεγάλη αεροπορική δύναμη και βρίσκονται σε εξέλιξη σκληρές αερομαχίες, ο αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος αυτή την ώρα.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν αμέσως και αναχαιτίστηκαν από αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
























































