Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας να απολογηθεί για το παρακράτος που έστηναν

Θεοδωρικάκος: Ο κ. Τσίπρας να απολογηθεί για το παρακράτος που έστηναν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να απολογηθεί για όσα αποκαλύπτονται για τη δραστηριότητα του Νίκου Παππά, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας η δικαιολογία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν είναι παιδονόμος.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι όλη αυτή την περίοδο γιατί αποκαλύπτεται ότι εκτός από ψέματα, εκτός από διχασμό, εκτός από άκρατο λαϊκισμό οργάνωσαν και ένα απίστευτο παρακράτος για να ελέγξουν και τα μέσα ενημέρωσης.

»Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η ιστορία: ο κ. Καλογρίτσας κι εγώ δεν είμαστε συνεταίροι, όπως γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

»Είναι ψευδές και θα πρέπει να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από ψέματα και από προσχήματα», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στον τ/σ «Σκάι».

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό για το αν γνώριζε ή δεν γνώριζε τις δραστηριότητες του “δεξιού του χεριού” και υπουργού Επικρατείας.

»Η κουβέντα που έχει πει σήμερα στο “Έθνος της Κυριακής” ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι δεν είναι παιδονόμος, στερείται στοιχειώδους υπευθυνότητας.

»Παιδάκι ήταν το “δεξί του χέρι” και δεν γνώριζε το τι έκανε και τι οργάνωνε στο παρασκήνιο;

»Επειδή η Ελλάδα είναι πολύ μικρός τόπος και γνωριζόμαστε όλοι, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε τις παρασκηνιακές δραστηριότητες του κ. Παππά, οι οποίες συνιστούν ένα παρακράτος για το οποίο, προφανέστατα, και η ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να ασχοληθεί πάρα πολύ σοβαρά».

Για το ζήτημα των εξετάσεων για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας που θα νομοθετηθεί, ο κ. Θεοδωρικάκος διευκρίνισε ότι οι εξετάσεις θα αφορούν τους αλλοδαπούς αλλογενείς, όχι τους ομογενείς ή εκείνα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας και έχουν παρακολουθήσει επί 12 χρόνια το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Θα αφορούν εκείνους που έχουν συμπληρώσει επτά χρόνια παραμονής στη χώρα μας και θέλουν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια.

Σε ερώτηση για τα αδήλωτα τετραγωνικά, σημείωσε ότι πρόκειται για μια νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών που ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες.

«Δηλώνοντας τα δεν μπαίνουν φόροι και αναδρομικά τέλη για την τελευταία πενταετία.

»Η χρονική προθεσμία για να γίνει αυτό είναι οριστική και καταληκτική -γιατί θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό- είναι η 31η Αυγούστου, και μέχρι τότε θα πρέπει όλοι να έχουν τακτοποιήσει αυτήν την εκκρεμότητα.

»Με αυτή τη ρύθμιση έχουμε δώσει τη δυνατότητα σε 500.000 νοικοκυριά να τακτοποιήσουν αυτήν την υπόθεση, να βάλουν τέλος στο άγχος και στην αγωνία τους και ταυτόχρονα να έλθουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα χρόνια στα ταμεία των δήμων και του κράτους καθώς οι πολίτες θα πληρώνουν πλέον κανονικά για τα τετραγωνικά τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Κασσελάκης: Ικανοποίηση για την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το δυστύχημα των Τεμπών

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...