ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Κύπρος, Νίκος Δένδιας, Νίκος Χριστοδουλίδης, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη είχε την Παρασκευή ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Νίκος Δένδιας κατά την οποία ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Χριστοδουλίδη για όλες τις πρόνοιες της συμφωνίας που υπέγραψε η Ελλάδα για την τμηματική οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αίγυπτο.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Χριστοδουλίδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δένδια για τη λεπτομερή ενημέρωση, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εν λόγω εξέλιξη.
«Η συμφωνία αποδεικνύει περίτρανα και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι συμφωνίες οριοθέτησης θαλάσσιων ζωών συνομολογούνται μέσω διαπραγματεύσεων, καλή τη πίστη, όπως άλλωστε προβλέπει το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας και όχι με μονομερείς ενέργειες ή και με παράνομες και νομικά ανυπόστατες πράξεις, όπως το “τουρκο-λιβυκό” μνημόνιο», τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης στη δήλωσή του στο ΚΥΠΕ.
























































