ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστρία, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νότης Μηταράκης, Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Αυστρίας», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Καρλ Νέχαμερ κατά τη συνάντηση εργασίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με τον υπουργό, Νότη Μηταράκη και τον αναπληρωτή, Γιώργο Κουμουτσάκο, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Μηταράκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κ. Νεχάμερ χάρισε στους κ.κ. Μηταράκη και Κουμουτσάκο το επίσημο τζάκετ της αυστριακής ομάδας «Κόμπρα», που επιχειρεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
«Ένα δώρο που αντανακλά την υψηλή σημασία που δίνει η Αυστρία στην προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ», έγραψε ο κ. Μηταράκης στην ανάρτησή του.
Αργότερα οι κ.κ. Μηταράκης, Κουμουτσάκος, Νέχαμερ μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα αναχωρήσουν με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα επισκεφθούν τις Καστανιές και τις Φέρες στον Έβρο.

























































