ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπρος-Αρχηγός ΓΕΕΦ Ζερβάκης: Άσκηση εξασφάλισης ασφάλειας και ελευθερίας η EUNOMIA

Κύπρος-Αρχηγός ΓΕΕΦ Ζερβάκης: Άσκηση εξασφάλισης ασφάλειας και ελευθερίας η EUNOMIA
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Φρουρά Κύπρος, Κύπρος,

Tα συγχαρητήριά του στα πληρώματα των μέσων που συμμετείχαν στην τετραμερή άσκηση EUNOMIA έδωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς Κύπρου Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ενώ επεσήμανε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεσων για την διατήρηση της ενίσχυσης και της ασφάλειας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σε μήνυμά του, ο κος Ζερβάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αναδείξαμε τη δέσμευση και την ικανότητα των κρατών μας για συνεργασία με στόχο τη διατήρηση της περιφερειακής σταθερότητας και θαλάσσιας ασφάλειας, καθώς και την εξασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στην Ανατολική Μεσόγειο».

Και συνέχισε: «Τις τρεις αυτές μέρες, επιβεβαιώσαμε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και διαλειτουργικότητας μεταξύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων, στοιχείο απαραίτητο για τη διατήρηση και ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή».

Καταλήγοντας ο κος Ζερβάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στα μέλη των πληρωμάτων που συμμετείχαν:

«Θα ήθελα να σας συγχαρώ ως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αλλά θέλω να πιστεύω και εκ μέρους των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, Ελλάδας και Ιταλίας για την άψογη διεξαγωγή της άσκησης.

»Παρακαλώ μεταφέρετε τα συγχαρητήριά στο προσωπικό σας, μαζί με τις ευχές για την επίτευξη των στόχων σας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι λαϊκισμός η λαϊκότητα» – Μας λένε «λαϊκιστές» αυτοί που «αυξάνουν τους μετακλητούς κατά 50% και τους μισθούς τους κατά 70%»

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...